9 Ιανουάριος 2014, 14:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:40

Φως σε δυο νέους έδωσε η 23χρονη Ειρήνη με το θάνατό της

  • Για κοίτα με στα μάτια να σου πω ποιος είσαι και τι σκέφτεσαι

Φως σε δυο νέους έδωσε με το θάνατό της, η 23χρονη Ειρήνη που βρήκε τραγικό θάνατο στο τροχαίο στα Μάλγαρα.

«Πάρτε ότι όργανα νομίζετε... Με όλη μου την καρδιά... Μη μου λέτε τίποτα άλλο...». Τα συγκλονιστικά αυτά λόγια ανήκουν στην τραγική μητέρα της 23χρονης φοιτήτριας Ειρήνης Τριανταφύλλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη προχτες στα Μάλγαρα.

Ακόμη κι αυτή τη δύσκολη ώρα του πόνου για το χαμό του παιδιού τους, οι γονείς της άτυχης κοπέλας προχώρησαν σε μια πράξη ανθρωπιάς, δωρίζοντας τους κερατοδειδείς του παιδιού τους.

Μάλιστα, ο αδερφός της 23χρονης Ειρήνης ήταν εκείνος που ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσεγγίσει τους υπευθύνους για να τους πει ότι θα ήθελε να δωρίσει να όργανα της αδερφής του.

Ο αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας στο ΑΠΘ, Νικόλαος Ζιάκας, αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», η οποία αποκάλυψε το θέμα, ότι οι κερατοειδείς τςη 23χρονης θα μεταμοσχευθούν αύριο σε δύο νεαρούς άνδρες.

Πρόκειται για έναν 29χρονο από τη Λάρισα κι έναν 30χρονο από το Κιλκίς που πάσχουν από κερατόκωνο σε προχωρημένη μορφήκαι βρίσκονται επί έναν χρόνο σε αναμονή για μόσχευμα

Πηγή: thestival.gr