26 Ιούλιος 2018, 11:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 26 Ιούλιος 2018, 11:19

ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων: Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους με όλες μας τις δυνάμεις

  • ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων: Στηρίζουμε τους πυρόπληκτους με όλες μας τις δυνάμεις
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές)

Τη συμπαράστασή του στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Αττική, με τους δεκάδες νεκρούς και τις ανεπανόρθωτες καταστροφές, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Μέσω Ερυθρού Σταυρού θα γίνει η παράδοση της βοήθειας που θα συγκεντρωθεί, όπως δήλωσε στο pontos-news.gr o Γιώργος Βαρυθυμιάδης.

Ο ΣΠΟΣ απευθύνει έκκληση στα μέλη του για έμπρακτη στήριξη των πληγέντων.

«Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Ν. Ελλάδος και Νήσων εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους προς τις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς και δηλώνουν έμπρακτα αλληλέγγυοι στους πληγέντες πυροπαθείς, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να ανακουφιστούν όσοι έχουν ανάγκη» αναφέρει η ανακοίνωση, και προτρέπει όλα τα ποντιακά σωματεία να συνδράμουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου επί της οδού Αρκαδίας 35 (κοντά στο Euromedica).

«Η παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας θα γίνει στον Ερυθρό Σταυρό και εκεί οι υπεύθυνοι με τη σειρά τους θα διαχειριστούν τις προσφορές μας. Μην ξεχνάμε ότι οι ανάγκες είναι αυξημένες, με τις πυρκαγιές να μαίνονται ακόμα στην Αττική. Είμαστε κοντά στους πυρόπληκτους και τους στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις» ανέφερε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων Γιώργος Βαρυθυμιάδης.

  • Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε: 6948 001 630 (Γιώργος Βαρυθυμιάδης), 6942 067 107 (Θανάσης Αθανασιάδης) και 6932 900 209 (Απόστολος Γκούγιας).

Ελένη Κάλλη