18 Ιούλιος 2018, 12:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Ιούλιος 2018, 12:29

Λεία 200.000 ευρώ για τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Σπανουδάκη

  • Λεία 200.000 ευρώ για τους ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Σπανουδάκη
    (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Μπίλιος)

Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν οι ληστές τον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του Ντόρη, καθώς τους… έγδυσαν χωρίς οι ίδιοι να καταλάβουν το παραμικρό. Σύμφωνα με την Espresso πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού στην περιοχή Άνω Καρελλάς στο Κορωπί την ώρα που εκείνοι κοιμούνταν στην κρεβατοκάμαρα.

Στην καταγγελία τους στο ΑΤ Κορωπίου ανέφεραν ότι οι κακοποιοί αφαίρεσαν από την κρεβατοκάμαρα δύο γεμάτες κοσμηματοθήκες, κειμήλια και μετρητά. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ξεπερνά τα 200.00 ευρώ.

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην κατάθεσή του είπε ότι το βράδυ της ληστείας βρισκόταν για αρκετές ώρες στο στούντιο που έχει στο σπίτι του και πήγε για ύπνο πολύ αργά χωρίς να αντιληφθεί κάτι ύποπτο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι ληστές μπήκαν τα ξημερώματα από την μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα, και ότι το ζευγάρι ήταν τυχερό που δεν ξύπνησε την ώρα που τους έκλεβαν.

Όπως έγινε γνωστό όλα τα κλοπιμαία ήταν ασφαλισμένα. Επιπλέον ο μουσικοσυνθέτης ανέφερε στις Αρχές ότι πριν από τέσσερα χρόνια είχε πέσει ξανά θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του, γι’ αυτό και εξετάζεται εάν τα δύο περιστατικά συνδέονται.