16 Ιούλιος 2018, 08:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Ιούλιος 2018, 16:05

Η «Μαντάμ Σουσού» αφήνει για λίγο το Κολωνάκι για την… Ηλιούπολη

  • Η «Μαντάμ Σουσού» αφήνει για λίγο το Κολωνάκι για την… Ηλιούπολη
    Μαντάμ Σουσού είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου, στο ρόλο του Παναγιωτάκη ο Τάσος Χαλκιάς, ενώ τον πανούργο Μηνά Καντακουζηνό ενσαρκώνει ο Κώστας Σπυρόπουλος

Έχοντας στις αποσκευές της μια τεράστια επιτυχία τον θεατρικό χειμώνα που μας πέρασε, η διασημότερη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, η Μαντάμ Σουσού, παίρνει συζύγους, υπηρετικό προσωπικό και γείτονες, φεύγει για λίγο από το αγαπημένο της Κολωνάκι και τη Δευτέρα και την Τρίτη κάνει στάση στην Ηλιούπολη, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής».

Η «Μαντάμ Σουσού» που ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό «Θησαυρός» το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό, ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και σίριαλ.

Όσοι από τους θεατρόφιλους δεν πρόλαβαν να δουν την παράσταση στο Θέατρο Παλλάς το χειμώνα, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στην καλοκαιρινή περιοδεία το θεατρικό που ανέτρεψε τα δεδομένα της τελευταίας 10ετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα 3 μηνών τα 110.000 εισιτήρια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Δήμητρα Παπαδοπούλου που έδωσε μια άλλη διάσταση στην ηρωίδα του Πόντιου συγγραφέα. Δίπλα της στο ρόλο του Παναγιωτάκη είναι ο Τάσος Χαλκιάς, ενώ τον γοητευτικό αλλά πανούργο Μηνά Καντακουζηνό ενσαρκώνει ο Κώστας Σπυρόπουλος. Τη δυνατή τριάδα συνδράμει ομάδα 15 ηθοποιών που υπό τη σκηνοθετική μαεστρία του Γιάννη Κακλέα αναμένεται να απογειώσουν τη μοναδική θεατρική παράσταση, τη μουσική της οποίας υπογράφει η Μαρίζα Ρίζου.

  • Η προπώληση ξεκίνησε ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου viva.gr και από τα ταμεία του θεάτρου Παλλάς.
  • Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3639343.

Χορηγός επικοινωνίας το pontos-news.gr.

Εκδηλωσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ16
ΙΟΥΛΙΟΣ
2018
21:15
Στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» Ηλιούπολης.