13 Ιούλιος 2018, 19:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιούλιος 2018, 18:56

Υποψήφιος για τρίτη θητεία στον δήμο Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης

  • Υποψήφιος για τρίτη θητεία στον δήμο Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης
    Ο Γ. Μπουτάρης (φωτ. αρχείου)

Την πρόθεσή του να κατέβει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει την τρίτη θητεία του στον δήμο Θεσσαλονίκης. Η ανακοίνωση έγινε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο δημαρχιακό μέγαρο, με θέμα «Επίσπευση Εκλογών».

Ενημερώνοντας για τις προθέσεις του, επανέλαβε τη δήλωσή του πως«θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών».

Ο Γιάννης Μπουτάρης ενημέρωσε τους αντιδημάρχους, τους εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους Νομικών Προσώπων του δήμου για την υποψηφιότητά του. Η αλλαγή της ημερομηνίας για τις δημοτικές εκλογές και το γεγονός ότι απομένουν δέκα μήνες μέχρι τις κάλπες, καθώς θα διεξαχθούν τον Μάιο του 2019 και όχι τον Οκτώβριο, τον οδήγησε στην απόφαση να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του και να ζητήσει από τα στελέχη της διοίκησης του να εντείνουν το έργο τους και τις προσπάθειες τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών προκειμένου να κερδίσουν για τρίτη φορά την εμπιστοσύνη των Θεσσαλονικέων.

Στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης έχουν ανακοινώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του Αλέξη Τσίπρα και το Κίνημα Αλλαγής, μέσω της προέδρου Φώφης Γεννηματά.

  • ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ.