7 Ιανουάριος 2014, 10:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:41

Αυτή η φωτογραφία ένωσε ξανά μια οικογένεια

  • Αυτή η φωτογραφία ένωσε ξανά μια οικογένεια

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να ενώσει ξανά μια οικογένεια. Την φωτογραφία τράβηξε φωτογράφος του Associated Press 

Ο 20χρονος γιος του Paul και της Michelle Simmons, Nick, έφυγε από το σπίτι του ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, αφήνοντας πίσω όλα τα προσωπικά του αντικείμενα… ούτε πορτοφόλι, ούτε κινητό πήρε μαζί του.

Έπειτα από τέσσερις μέρες αναζητήσεων εκ μέρους της οικογένειας του, ο Nick, εντοπίστηκε τελικά κοντά στο Αμερικανικό Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον, υπό… απρόσμενες συνθήκες.

Μια φωτογράφος του Associated Press, η Jacquelyn Martin, την ώρα που κατέγραφε με τον φακό της την κατάσταση που επικρατεί στην αμερικάνικη πόλη από τις πολικές θερμοκρασίες που πλήττουν τις ΗΠΑ, βρέθηκε μπροστά στον 20χρονο Nick, που της τράβηξε το ενδιαφέρον.

Βρισκόμενος στο έδαφος, μόνος του, και φορώντας μόνο ένα μπουφάν και ένα σκουφάκι, ο Nick έμοιαζε με έναν ταλαιπωρημένο άστεγο που πάλευε να επιβιώσει.

Η εικόνα του συγκίνησε την Martin, η οποία συμπεριέλαβε τον νεαρό στο φωτογραφικό της άλμπουμ.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στη συνέχεια στην «USA Today Sunday» όπου οι γονείς του Nick, είδαν τη φωτογραφία του γιου τους και επικοινώνησαν αμέσως με τις αρμόδιες αρχές.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο όπου απεικονιζόταν ο Nick, τον μετέφερε στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν η υγεία του και το βράδυ της Κυριακής ο 20χρονος νέος βρισκόταν και πάλι κοντά στην οικογένεια του.

Πηγή: newsnow.gr