10 Ιούλιος 2018, 09:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιούλιος 2018, 09:56

Μεγάλα ονόματα και φέτος στις κορυφαίες εκδηλώσεις της Πατρίδας Ημαθίας

  • Μεγάλα ονόματα και φέτος στις κορυφαίες εκδηλώσεις της Πατρίδας Ημαθίας
    (Φωτ.: Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς»)

Με διάθεση να παντρέψει το παλιό με το καινούργιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» διοργανώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του προς τιμήν της αγίας Παρασκευής. Η φετινή γιορτή πολιτισμού του συλλόγου ετοιμάζεται να φέρει κοντά διαφορετικούς πολιτισμούς, συγγενείς και μη, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, δασκάλους μαζί με νέα παιδιά, καλλιτέχνες με διαφορετικές επιρροές και ερεθίσματα.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου με τα ποντιακά γλέντια να πρωταγωνιστούν.

Στη σκηνή θα ανεβούν Πόντιοι καλλιτέχνες όπως οι Αλέξης Παρχαρίδης, Γιάννης Κουρτίδης και Γιώργος Σοφιανίδης την Κυριακή 22 Ιουλίου, ενώ ο Στάθης Νικολαΐδης αναμένεται να βάλει φωτιά τη νύχτα της 23ης Ιουλίου. Πόντος και Κρήτη γίνονται ένα την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων στην Πατρίδα με τον Νίκο Ζωιδάκη, τον Παύλο Καγκελίδη και τον Γιάννη Κωνσταντινίδη στο ποντιακό πρόγραμμα. Την Τρίτη 24 Ιουλίου τον κόσμο διασκεδάζουν η Ελένη Βιτάλη και ο Νίκος Ζιώγαλας και την Τετάρτη 25 Ιουλίου η Πίτσα Παπαδοπούλου με το συγκρότημα «Τα παιδιά της Πάτρας», ενώ θα ακολουθήσει και τις δύο βραδιές ποντιακό γλέντι. Την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ηπειρώτικο γλέντι και θα ακολουθήσει ποντιακό πρόγραμμα.

  • Δείτε όλα τα σημεία προπώλησης ΕΔΩ.