6 Ιανουάριος 2014, 10:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:41

Πέθανε την ώρα που μετέφερε τη μητέρα του στο νοσοκομείο

  • ΙΣΑ: Τα Δημόσια νοσοκομεία κλείνουν τις πόρτες στους ανασφάλιστους 3

Πέθανε την ώρα που μετέφερε τη μητέρα του στο νοσοκομείο

Τραγικές ήταν η στιγμές που βίωσαν όσοι βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στα Επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου. Ένας 60χρονος, ο Δ.Μ., από το Καράτουλα, ξεψύχησε μπροστά στα μάτια της μητέρας του, την ώρα που τη μετέφερε για εξετάσεις εκεί.

Ο άτυχος άντρας, ξεκίνησε από το Καράτουλα για να μεταφέρει τη μητέρα του στο νοσοκομείο, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα κρυολογήματος. Προκειμένου να λάβει φαρμακευτική αγωγή η ηλικιωμένη γυναίκα, την οδήγησε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος μόλις διάβηκε το κατώφλι του νοσοκομείου, υπέστη ανακοπή και σωριάστηκε στο πάτωμα. Η μητέρα του την οποία συνόδευε, σάστισε και τρόμαξε βλέποντας έτσι το γιο της. Άμεσα επιλήφθηκαν γιατροί και νοσηλευτές σε μια προσπάθεια να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα, χωρίς αποτέλεσμα. Στη μητέρα του δεν ανέφεραν αμέσως πως ο 60χρονος εξέπνευσε μπροστά της και αργότερα πληροφορήθηκε την τραγική κατάληξη.

Ο 60χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην γενέτειρά του και αγαπητός. Το άγγελμα του θανάτου του συγκλόνισε την τοπική κοινωνία του Καράτουλα.

Πηγή: madata.gr