5 Ιανουάριος 2014, 08:55 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:41

Σκιέρ ισχυρίζεται ότι κατέγραψε το ατύχημα του Σουμάχερ

  • Σε κώμα ο Σουμάχερ. Δίνει μάχη για τη ζωή του

Γερμανός σκιέρ ισχυρίζεται πως έχει καταγράψει κατά… τύχη το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel».

Πρόκειται για έναν 35χρονο αεροσυνοδό από το Έσσεν της δυτικής Γερμανίας, ο οποίος με τη χρήση ενός smartphone κατέγραφε τις επιδόσεις της φίλης του στο σκι, όταν ξαφνικά πέρασε από το σημείο ο Σουμάχερ, κινούμενος με χαμηλή ταχύτητα.

Όπως γράφει το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση αυτή η μαρτυρία και το video μπορεί ενδεχομένως να αποσαφηνίσουν το ανοιχτό ζήτημα της ταχύτητας με την οποία ο Σουμάχερ κατέβαινε την πλαγιά κατά τη μοιραία πτώση του.

Η καταγραφή είναι πάντως κάπως θολή και προς το παρόν είναι δύσκολο να ειπωθεί με απόλυτη ασφάλεια ότι ο σκιέρ που διακρίνεται να πέφτει είναι σίγουρα ο Σουμάχερ.

Ο 35χρονος πάντως εμφανίζεται διατεθειμένος να παραδώσει το video στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία, οι οποίες έχουν αναλάβει τις έρευνες.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, που νοσηλεύεται στην Γκρενόμπλ, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, όπως δήλωσε το Σάββατο η εκπρόσωπος της οικογένειας Σουμάχερ.
ΑΠΕ 

Πηγή: zougla.gr