3 Ιούλιος 2018, 10:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Ιούλιος 2018, 11:07

Εμβληματική διαδήλωση πολιτών δίπλα στην αρχαία Πέλλα (βίντεο)

  • Εμβληματική διαδήλωση πολιτών δίπλα στην αρχαία Πέλλα (βίντεο)
    (Φωτ.: infognomonpolitics.blogspot.com)

Αυτοί οι χιλιάδες πολίτες, επειδή ξεγυμνώνουν την κυβέρνηση που παραχώρησε όνομα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σλάβους και τους Αλβανούς των Σκοπίων, χαρακτηρίζονται φασίστες.

Αυτό, πέραν του ότι δείχνει την αγωνία τους, επειδή βλέπουν να χάνουν την καρέκλα της εξουσίας, είναι απόπειρα διχασμού της ελληνικής κοινωνίας.

Η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να παρασυρθεί από τη ρητορική του διχασμού των εξουσιομανών. Οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να συμφωνούν και να διαφωνούν με τη συμφωνία. Αυτό δεν τους χωρίζει ούτε τους διχάζει.

Μόνο ένας άνθρωπος που έχει παραφρονήσει θα μπορούσε να χαρακτηρίσει φασίστες τους απλούς Έλληνες πολίτες. Οι κατηγορίες και η διαπόμπευση αφορούν εκείνους που υπέγραψαν τη συμφωνία και εκείνους τους βουλευτές που στηρίζουν με την ψήφο τους την κυβέρνηση, και όχι τους απλούς πολίτες που εγκρίνουν τη συμφωνία.

Άρα ενωμένοι οι Έλληνες θα πούμε ένα ηχηρό όχι στον επιχειρούμενο διχασμό, και όσοι διαφωνούμε με τη Συμφωνία των Πρεσπών θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους πολιτικούς που την υπέγραψαν και την στηρίζουν, μέχρι την ακύρωσή της.

Gallery