23 Ιούνιος 2018, 08:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Ιούνιος 2018, 08:37

Μουντιάλ 2018: Το σημερινό πρόγραμμα

  • Μουντιάλ 2018: Το σημερινό πρόγραμμα
    (Φωτ.: EPA / Sergei Chirikov)

Στη μάχη ρίχνεται σήμερα και πάλι η Γερμανία, η οποία καλείται να ξεπεράσει την ήττα-έκπληξη από το Μεξικό στην πρεμιέρα. Το Βέλγιο θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, πριν συναντήσει την Αγγλία, ενώ το Μεξικό θέλει να συνεχίσει την πορεία του προς τους 16.

Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνησία και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ήδη οι Κόκκινοι Διάβολοι έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και οι Τυνήσιοι στην πρεμιέρα δυσκόλεψαν σημαντικά την Αγγλία.

Στις 18:00 το Μεξικό καλείται να περάσει το εμπόδιο της Νότιας Κορέας και να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση. Το παιχνίδι έχει δυσκολίες αλλά οι Μεξικάνοι έδειξαν δείγμα της ποιότητάς τους κόντρα στη Γερμανία και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη.

Στις 21:00 η Γερμανία κοντράρεται με τη Σουηδία και θέλει να δείξει πως η ήττα στην πρεμιέρα ήταν μια κακή παρένθεση. Τα πάντσερ ήταν αναποτελεσματικά, ωστόσο αναμένεται με τις απαραίτητες αλλαγές να παρουσιαστούν πιο δυνατά για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι Σουηδοί πάντως είναι αποφασισμένοι να τους βάλουν δύσκολα…