22 Ιούνιος 2018, 14:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 22 Ιούνιος 2018, 14:18

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Από αύριο ισχυρές βροχές και καταιγίδες

  • Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Από αύριο ισχυρές βροχές και καταιγίδες
    (Φωτ.: EPA / Anthony Anex)

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε, και το οποίο έχει ισχύ από το Σάββατο μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, αναφέρονται οι περιοχές που θα επηρεαστούν.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις προμεσημβρινές ώρες στα βορειότερα νησιά του Ιονίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το μεσημέρι βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και στη βόρεια Εύβοια.

Τις πρωινές ώρες της Κυριακής θα επηρεαστούν η Χαλκιδική, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες και η βόρεια Εύβοια. Από το απόγευμα θα βρέξει στα ηπειρωτικά, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το μίνι κύμα κακοκαιρίας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα και την Τρίτη με βροχές στα νησιά του Ιονίου, στα ηπειρωτικά και στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.