20 Ιούνιος 2018, 19:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούνιος 2018, 18:06

Η Μαντάμ Σουσού κάνει περιοδεία στην Ελλάδα!

  • Η Μαντάμ Σουσού κάνει περιοδεία στην Ελλάδα!
    Κώστας Σπυρόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Τάσος Χαλκιάς (φωτ.: Γιώργος Καλφαμανώλης)

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Η Μαντάμ Σουσού, η πολυαγαπημένη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, όχι μόνο θα επανεμφανιστεί μετά από μήνες κλεισμένη στο παλάτι της στο Κολωνάκι, αλλά ετοιμάζεται να κάνει και περιοδεία σε Αθήνα και περιφέρεια.

Μετά από έναν θριαμβευτικό χειμώνα στο θέατρο «Παλλάς», η πρώτη επανεμφάνισή της Μαντάμ Σουσού, θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουνίου, στις 21:15, στο Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η διαφορετική Μαντάμ Σουσού των Θεατρικών Σκηνών, και το πολυπληθές καστ κατάφεραν φέτος να ανατρέψουν τα δεδομένα της τελευταίας 10ετίας στο χώρο του θεάματος, αφού σε διάστημα τριών μηνών προσέλκυσαν πάνω από 110.000 θεατές. Και το μόνο βέβαιο είναι πως ο θρίαμβος θα συνεχιστεί εάν κρίνουμε από τον αριθμό των παραστάσεων που έχουν ανακοινωθεί έως τώρα! (Δείτε εδώ τους σταθμούς της περιοδείας).

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί το χειμώνα του 2018 στη Θεσσαλονίκη, όπου το θεατρόφιλο κοινό θα έχει τη χαρά να συναντήσει τους υπέροχους ήρωες του Πόντιου συγγραφέα, το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο.


Η πρωταγωνίστρια της παράστασης Δήμητρα Παπαδοπούλου, η κόρη του λατρεμένου συγγραφέα Μαρία Ψαθά και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας

Ανανεωμένο καστ
Σε αυτή την καλοκαιρινή περιπέτεια, στο πλευρό της Δήμητρας Παπαδοπούλου θα βρίσκονται ο γοητευτικός Κώστας Σπυρόπουλος και ο μοναδικός Τάσος Χαλκιάς που θα ενσαρκώσουν τον Μηνά Καντακουζηνό και τον Παναγιωτάκη αντίστοιχα, ενώ ακόμα 15 ηθοποιοί θα συμβάλλουν στην επιτυχία της παράστασης που σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας.

Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει η Μαρίζα Ρίζου, την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Δημήτρης Σιάμπος και στο τραγούδι είναι η Ειρήνη Ψυχράμη. Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης. Τα κοστούμια είναι των Νίκο Χαρλαύτη, Σοφίας Νικολαϊδη. Την κινησιολογική επιμέλεια Κυριάκος Κοσμίδης. Οι φωτισμοί είναι της Ελευθερίας Ντεκώ και οι φωτογραφίες του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τη διεύθυνση επικοινωνίας και τις δημόσιες σχέσεις έχει η Μαργαρίτα Δρούτσα, ενώ την οργάνωση της περιοδείας έχει η εταιρεία «Χρόνος Δράσεις Πολιτισμού».

Παίζουν αλφαβητικά: Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, και Γιώργος Ψυχογιός.

Πόπη Παπαγεωργίου

  • Το pontos-news.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της παράστασης.