20 Ιούνιος 2018, 10:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Ιούνιος 2018, 10:53

Αναχωρεί για Ταραγόνα η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες

  • Αναχωρεί για Ταραγόνα η ελληνική αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Έτοιμη για διακρίσεις είναι η ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στους 18ους Μεσογειακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στην Ταραγόνα από την 22/6 έως την 1/7. Η αποστολή θα αναχωρήσει σε δύο γκρουπ για την Ισπανία, το πρώτο που αποτελείται κυρίως από τα μέλη του αρχηγείου, τους γιατρούς και τους συνοδούς το βράδυ της Τετάρτης και το γκρουπ των αθλητών το πρωί της Πέμπτης.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στους Μεσογειακούς Αγώνες από 299 αθλητές, 171 άνδρες και 128 γυναίκες.

Η ελληνική αποστολή έχει όνειρα για υψηλές διακρίσεις στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς θα συμμετέχει στα ακόλουθα αθλήματα: κολύμβηση, επιτραπέζια αντισφαίριση, κωπηλασία, πάλη, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, πυγμαχία, ιππασία, γυμναστική, ποδηλασία, κανόε καγιάκ, τζούντο, ιστιοπλοΐα, ξιφασκία, καράτε, άρση βαρών, υδατοσφαίριση, στίβος, σκοποβολή, καλαθοσφαίριση, θαλάσσιο σκι, βόλεϊ, γκολφ, χάντμπολ, ταεκβοντό, τένις και μπάντμιντον.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο ταμίας της ΕΟΕ Αντώνης Νικολόπουλος και υπαρχηγοί η Ξένια Αργειτάκη, ο Γιώργος Αλικάκος και ο Αριστείδης Αδαμόπουλος. Στην ισπανική πόλη θα ταξιδέψουν ακόμα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.