2 Ιανουάριος 2014, 18:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:42

Παγκόσμιο σοκ από τον διπλό βιασμό και την πυρπόληση 16χρονης

  • Παγκόσμιο σοκ από τον διπλό βιασμό και την πυρπόληση 16χρονης

Παγκόσμιο σοκ έχουν προκαλέσει τα νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για την υπόθεση του διπλού ομαδικού βιασμού 16χρονης στην Ινδία. Σκληρή κριτική για τη στάση της αστυνομίας, που είχε ανακοινώσει ότι αυτοπυρπολήθηκε.

Η ινδική αστυνομία εκτιμά ότι η Ινδή έφηβη, της οποίας ο διπλός ομαδικός βιασμός και ο θάνατος προκάλεσαν διαμαρτυρίες στην ανατολική πόλη Κολκάτα (Καλκούτα), δεν αυτοπυρπολήθηκε αλλά πυρπολήθηκε από τους δράστες, μετέδωσαν ινδικά μέσα ενημέρωσης.

Η 16χρονη που βιάστηκε δύο φορές ομαδικά, από διαφορετικούς δράστες, στη γειτονική της Κολκάτα συνοικία Παργκάνας τον Οκτώβριο, δεν αυτοκτόνησε, αλλά πυρπολήθηκε από τους δράστες, σύμφωνα με νέα στοιχεία.

Αρχικά η αστυνομία ανακοίνωσε, ότι το κορίτσι αυτοπυρπολήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου εν μέσω απειλών από τους βιαστές της. Την Τρίτη υπέκυψε στα τραύματά της σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ωστόσο, η αστυνομία θεωρεί τώρα ότι οι δύο κατηγορούμενοι την περιέλουσαν με κηροζίνη και την πυρπόλησαν όταν εκείνη αρνήθηκε να αποσύρει την καταγγελία της για βιασμό, μετέδωσε το δίκτυο CNN-IBN.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία ζήτησε οι κατηγορίες εις βάρος δύο εκ των υπόπτων να μετατραπούν σε βιασμό και ανθρωποκτονία αντί για απειλή και εκφοβισμό.

Συνολικά έξι άτομα έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

Πηγή: news247.gr