17 Ιούνιος 2018, 11:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιούνιος 2018, 11:12

Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου

  • Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Την αποχώρησή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και την ενεργό πολιτική, ανακοίνωσε η Μανταλένα Παπαδοπούλου. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου δήλωσε με ανάρτησή της στο Facebook ότι δεν θα συνεχίσει στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Προ ημερών ο Πάνος Καμμένος είχε αντικαταστήσει τη Μανταλένα Παπαδοπούλου με τον Θόδωρο Τοσουνίδη.

Στην πρώην εκπρόσωπο Τύπου ανατέθηκαν καθήκοντα συντονίστριας ενόψει των επερχόμενων εκλογικών αναμετρήσεων. Στο μήνυμα αποχώρησής της η Μανταλένα Παπαδοπούλου αναφέρει:

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».