17 Ιούνιος 2018, 09:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Ιούνιος 2018, 10:25

Δημήτρης Καμμένος: Συζητήσαμε στους ΑΝΕΛ την υποβολή πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά

  • Δημήτρης Καμμένος: Συζητήσαμε στους ΑΝΕΛ την υποβολή πρότασης μομφής κατά του Κοτζιά
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)

Μετά τη θετική ψήφο του στην πρότασης μομφής προς την κυβέρνηση, ο Δημήτρης Καμμένος διαγράφηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ωστόσο, ο βουλευτής με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ τόνισε πως: «σήμερα αισθάνομαι ένας πραγματικά ανεξάρτητος Έλληνας».

Ο Δημήτρης Καμμένος επισήμανε πως οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Αιτιολογώντας την απόφασή του να ψηφίσει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας, υπογράμμισε πως δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και ότι κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Παράλληλα, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη, λέγοντας πως πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά. Ωστόσο δεν πέρασε ως πρόταση, καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο Δημήτρης Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα, είναι στιγμές περισυλλογής και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής.