13 Ιούνιος 2018, 08:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Ιούνιος 2018, 08:23

Στην Αθήνα ο Ντομπρόβσκις Πέμπτη-Παρασκευή

  • Στην Αθήνα ο Ντομπρόβσκις Πέμπτη-Παρασκευή
    Ο Ευκ. Τσακαλώτος με τον Β. Ντομπρόβσκις κατά την επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΕΕ στην Αθήνα το 2015 (φωτ.: Ευρωπαϊκή Επιτροπή / Flickr)

Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για το Ευρώ, τον Κοινωνικό Διάλογο και τη Χρηματοπιστωτική Σταθερότητα, καθώς και για τις Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες και την Ένωση Κεφαλαιαγορών θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 14 και 15 Ιουνίου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη (14/6), στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα απευθύνει επίσημη εναρκτήρια ομιλία στο συνέδριο του Economist στο Λαγονήσι.

Την ίδια μέρα, το πρωί (στις 11:00), θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και φορέων.

Την Παρασκευή (15/6), ο Β. Ντομπρόβσκις θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη και στη συνέχεια θα έχει συνομιλίες με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και κοινή συνέντευξη τύπου στις 12:30 στο υπουργείο Οικονομικών.