31 Δεκέμβριος 2013, 09:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:42

Ο Άγιος Βασίλης στον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων «Πόντος»! Φωτoγραφίες

  • Ο Άγιος Βασίλης στον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων «Πόντος»! Φωτoγραφίες

Ο Άγιος Βασίλης στον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων «Πόντος»!Δείτε φωτoγραφίες στο τέλος του αρθρου.

Τη Δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στις 7:00 το απόγευμα ο Μορφωτικός Σύλλογος Αλωνακίων «Πόντος» πραγματοποίησε την καθιερωμένη του εκδήλωση με τον Άγιο Βασίλη.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται στα παιδιά μέχρι την ηλικία των 12 χρονών που ο ένας τουλάχιστον γονέας του έλκει την καταγωγή του από τα Αλωνάκια.

Παράλληλα είναι  μια ευκαιρία και για τους γονείς των παιδιών καθώς και για όλους τους χωριανούς να ανταλλάξουν ευχές και να συνευρεθούν μεταξύ τους αναθερμαίνοντας τις σχέσεις τους από τη ζεστασιά και τη θαλπωρή της Γέννησης του Χριστού. Η αίθουσα του Συλλόγου κατακλύστηκε από πλήθος μικρών και μεγάλων, οι οποίοι αφού σερβιρίστηκαν από τον πλούσιο μπουφέ απόλαυσαν την εκδήλωση στο εορταστικό περιβάλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους αφανείς βοηθούς του για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς και στους γονείς των παιδιών για την παρουσία τους, ευχόμενο και του χρόνου να ξαναβρεθούμε με υγεία και περισσότεροι, δίνοντας αξία στις παραδόσεις και τις αρχές που πήραμε παρακαταθήκη από τους προγόνους μας.

Δείτε φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Gallery