10 Ιούνιος 2018, 09:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 10 Ιούνιος 2018, 09:28

Άρωμα Ferrari σε Ήπειρο και Κέρκυρα

  • Άρωμα Ferrari σε Ήπειρο και Κέρκυρα
    Οι ιταλίδες... θεές στη λίμνη των Ιωαννίνων

Το «Κόκκινο Πάθος» πλημμύρισε το κέντρο των Ιωαννίνων χθες το μεσημέρι. Το πλέον δημοφιλές Ferrari Club της Ιταλίας, το «Passione Rossa», με δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, για τη φετινή καλοκαιρινή εκδρομή του.

Ήδη, βρέθηκε για ένα διήμερο στην Ήπειρο και από σήμερα συνεχίζει στην Κέρκυρα μέχρι και την Τρίτη, πριν αναχωρήσει και πάλι για Ιταλία. «Είναι ένα υπέροχο μέρος η Ελλάδα. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Club, αλλά και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Φαμπιο Μπαρόνε.

«Θέλουμε το κοινό να γνωρίσει το θρύλο της Ferrari», συμπληρώνει ο διοργανωτής της εκδήλωσης Πάολο Μελισσάνο και εκφράζει την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου.

Χθες, μικροί και μεγάλοι στην πλατεία των Ιωαννίνων, αλλά και σε άλλα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα (περισσότερα από 30) κόκκινα και μαύρα «σούπερ» ιταλικά αυτοκίνητα, να τα φωτογραφήσουν και να συνομιλήσουν με τους ιδιοκτήτες τους.

Στα σημεία από τα οποία περνάνε οι ιταλίδες... θεές, πραγματοποιούνται events. Μάλιστα, κάποιοι τυχεροί έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη θέση του συνοδηγού και να ζήσουν λίγη από τη «μαγεία» της αυτοκίνησης.