30 Δεκέμβριος 2013, 09:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:42

Μαγικά Χριστούγεννα για την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου!

  • Μαγικά Χριστούγεννα για την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου!

Μαγικά Χριστούγεννα για την Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου!

Οι χορευτικές ομάδες ενηλίκων του συλλόγου μας (αφενός ποντιακών κι αφετέρου δημοτικών χορών) μετέβησαν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013, στα Τρίκαλα όπου συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων με τίτλο: " Ο Μύλος των ξωτικών". Και οι δυο χορευτικές μας ομάδες υπερέβαλλαν εαυτούς κι έγιναν αντικείμενο θερμότατης υποδοχής από τους επισκέπτες της εκδήλωσης. Η αποστολή του συλλόγου επέστρεψε κατάκοπη αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Η πρόσκληση που δέχθηκε ο σύλλογός μας τόσο από τον Δήμο Δράμας (Ονειρούπολη) όσο κι απ το Δήμο Τρικκαίων (Ο Μύλος των ξωτικών)  αποδεικνύει περίτρανα την αναγνώριση της δουλειάς που επιτελείται στο σύλλογό μας, αφού η φήμη του επεκτείνεται εκτός ορίων Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ του συλλόγου εκφράζει την ευαρέσκειά του πρός όλους τους συντελεστές της αναγνώρισης αυτής: Στους μαέστρους της χορωδίας μας δ. Δήμητρα Ζησέκα και κ. Παύλο Τσακαλίδη, στον χοροδιδάσκαλο ποντιακών χορών κ. Τάκη Ζερζελίδη, στη χοροδιδασκάλισσα των δημοτικών χορών κ. Όλγα Πέλλα και στους οργανοπαίκτες κ.κ Γιάννη Τριανταφυλλίδη(λύρα) και Αλέξη Ανδρεάδη (νταούλι), στα μέλη των χορωδιών και των χορευτικών ομάδων ενηλίκων τόσο ποντιακών όσο και δημοτικών χορών.

Για την Ε.Π.Ω.Φ.
Ηρακλής Τσακαλίδης
Πρόεδρος Δ.Σ
    
Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr