25 Μάιος 2018, 15:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάιος 2018, 15:21

Επτά ιπποδρομίες σήμερα στο Μαρκόπουλο

  • Επτά ιπποδρομίες σήμερα στο Μαρκόπουλο
    ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ

Επτά ιπποδρομίες μπορεί να απολαύσει σήμερα το φίλιππο κοινό στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Οι αναμετρήσεις ξεκινούν στις 17:00, ενώ το μπαρ του Ιππόδρομου θα παραμείνει ανοικτό σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στην 2η ιπποδρομία εννέα τριετείς καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους.

O ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΝΤΡΗΜ θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ο ΤΖΑΡΙΚ και οι ελληνικής ιπποπαραγωγής φοράδες ΚΟΥΗΝ ΟΦ ΤΖΕΜ και ΚΡΟΣ ΑΠ θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση στις ιπποδρομίες.

Την πρώτη της εμφάνιση στον ιππόδρομο Αθηνών θα κάνει και η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ, η οποία θα διαγωνιστεί στην 3η ιπποδρομία σε μια αναμέτρηση στα 1.400 μ. αποκλειστικά για φοράδες. Η ΦΛΗΤΙΝΚΓ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ έχει διαγωνιστεί σε ιπποδρόμια της Μεγάλης Βρετανίας και έχει σημειώσει ήδη μία νίκη.

Στην 4η ιπποδρομία έξι ισάξιοι και δυνατοί καθαρόαιμοι ίπποι θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην σπριντ απόσταση των 1.100 μ.

Οι επτά τετραετείς που θα αναμετρηθούν στην 6η ιπποδρομία και την απόσταση των 1.400 μ. αναμένεται να μας χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη, ενώ στην 7η και τελευταία ιπποδρομία του προγράμματος ΖΗΤΗΣ και ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ που προέρχονται από νίκη θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους υπόλοιπους πενταετείς.

Το αυτοκινητιστικό γεγονός της χρονιάς στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου
Έντεκα χρόνια μετά την αξέχαστη υπερειδική του Ράλι Ακρόπολις το 2007 o Ιππόδρομος Μαρκοπούλου ανοίγει ξανά τις πύλες του για να φιλοξενήσει τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού και Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουνίου.

Στις 15:26, αμέσως μετά την πανηγυρική εκκίνηση των αυτοκινήτων στην Ακρόπολη θα διεξαχθεί στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου η υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2018.

Όλοι οι επισκέπτες θα μπορούν στη συνέχεια να παρακολουθήσουν τις ιπποδρομίες της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, όπως :

  • Έκθεση αυτοκίνητων (αγωνιστικά, ιστορικά κ.ά.).
  • Παιχνίδια με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα σε μικρογραφία της πραγματικής πίστας.
  • Φουσκωτά παιχνίδια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού προσφέρεται δωρεάν πάρκινγκ 4.000 θέσεων σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει με κόστος 10 ευρώ μέσω του ticketmaster.gr, ενώ η είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες: www.acropolisrally.gr