25 Μάιος 2018, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάιος 2018, 11:09

Άγριο ξύλο σε οπαδούς της Λίβερπουλ στο Κίεβο (βίντεο)

Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ, στο Κίεβο άρχισαν τα… όργανα. Το βράδυ της Πέμπτης περίπου 20 άτομα που φορούσαν κράνη και μάσκες επιτέθηκαν σε Άγγλους οπαδούς που βρίσκονταν μέσα σε εστιατόριο. «Τρώγαμε, χωρίς να ενοχλούμε κανέναν. Δεν ήρθα εδώ για τέτοια πράγματα. Ήρθα για να δω ποδόσφαιρο», είπε στην Daily Mirror ο Τζέισον Φροστ, ένας από τους οπαδούς που δέχτηκε την επίθεση των χούλιγκαν.

Οι Άγγλοι προσπάθησαν να προστατευτούν χρησιμοποιώντας τις καρέκλες και τα τραπέζια του εστιατορίου. Πολλοί χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες καθώς φέρουν κυρίως κοψίματα.

«Ήμασταν στο Κίεβο για περίπου τέσσερις ώρες όταν δεχτήκαμε την επίθεση. Έρχονταν κατά πάνω μας σαν αγέλη σκύλων. Και συνέχιζαν να κάνουν επίθεση. Ήταν τρομακτικό», σημείωσε ένας άλλος οπαδός των Κόκκινων.

Ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί αύριο στις 21:45 στο «Ολιμπίνσκι». Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι παρόμοια επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Ρωσίας και της Ουκρανίας και σε οπαδούς της Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να επαναληφθούν και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.