24 Μάιος 2018, 22:16 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Μάιος 2018, 21:48

Αστυνομικός ανάμεσα στους δράστες της επίθεσης στον Μπουτάρη

  • Αστυνομικός ανάμεσα στους δράστες της επίθεσης στον Μπουτάρη
    Ο Γ. Μπουτάρης στην περιοχή του Λευκού Πύργου ενώ δέχεται επίθεση από αγνώστους (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες για την ταυτοποίηση και εντοπισμό όλων των ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη το Σάββατο στον Λευκό Πύργο. Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση τριών ακόμη ατόμων, με τα αποτελέσματα να προκαλούν... έκπληξη.

Ανάμεσα στους τρεις δράστες ταυτοποιήθηκε 44χρονος αστυνομικός, ο οποίος βρίσκεται σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μέσα από τα βίντεο της επίθεσης αλλά και από καταθέσεις, ταυτοποιήθηκαν σήμερα ο 44χρονος αστυνομικός και δύο ακόμη δράστες 43 και 57 ετών.

Οι τρεις δράστες κατηγορούνται κατά περίπτωση για τα αδικήματα της εξύβρισης και της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον τους θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Συνολικά για την επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί οχτώ άτομα, από τους οποίους οι τέσσερις συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Οι τρεις συλληφθέντες καταδικάστηκαν και ο τέταρτος, που είναι ανήλικος, παραπέμφθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων.