23 Μάιος 2018, 20:18 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μάιος 2018, 18:18

Έκανε live στο Facebook και τράκαρε με φορτηγό (βίντεο)

  • Έκανε live στο Facebook και τράκαρε με φορτηγό (βίντεο)
    (Φωτ.: romania-insider.com)

Κρατούσε τιμόνι στα χέρια του και μετάφερε επιβάτες με το μίνι λεωφορείο του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει live σύνδεση με το Facebook, μέχρι που κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε με φορτηγό οδηγώντας στο θάνατο εννέα ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου του ιδίου.

Το δυστύχημα έγινε σε απόσταση 60 χλμ., από τη Βουδαπέστη στην Ουγγαρία, ενώ τα θύματα είναι Ρουμάνοι.

Πολλοί ενημερωτικοί ιστότοποι στη Ρουμανία δημοσιοποίησαν σήμερα βίντεο που εμφανίζεται ως αυτό που γύριζε με το κινητό τηλέφωνό του ενώ οδηγούσε ο οδηγός του μικρού λεωφορείου. Τον βλέπει κανείς να χαμογελά διαβάζοντας στην οθόνη του τηλεφώνου τα σχόλια που είχαν αναρτήσει χρήστες του διαδικτύου σχετικά μ' αυτό το βίντεο.

Ο οδηγός του μοιραίου οχήματος στρέφει στη συνέχεια προς τον δρόμο την κάμερα του τηλεφώνου του και βλέπει κανείς το όχημά του να περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για να κάνει προσπέραση. Κατευθύνεται τότε πάνω σ' ένα φορτηγό που έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση. Το βίντεο διακόπτεται ξαφνικά.

Σύμφωνα με την ουγγρική αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίσθηκε ελαφρά. Διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.