23 Μάιος 2018, 15:17 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Μάιος 2018, 14:49

Βόλος: Ποιος είναι ο 80χρονος «ιερέας» που ασελγούσε σε 11χρονη

  • Βόλος: Ποιος είναι ο 80χρονος «ιερέας» που ασελγούσε σε 11χρονη
    (Πηγή: Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου)

Στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, δόθηκαν σήμερα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 80χρονου που συνελήφθη στην περιοχή του Αναύρου στον Βόλο λίγο προτού ασελγήσει σε ένα 11χρονο κορίτσι. Πρόκειται για τον Γιώργο Κωνσταντάκο του Δημητρίου και της Μαρίας που γεννήθηκε το 1938 στην Καρδίτσα.

Σε βάρος του ηλικιωμένου, ο οποίος εξακολουθεί να φορά ράσο παρά το γεγονός ότι έχει καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη Δημητριάδος, ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια σε ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη, έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 11 Μαΐου όταν ο «ιερέας» συνελήφθη κυριολεκτικά με κατεβασμένο το παντελόνι, έτοιμος να ζητήσει από το κορίτσι να τον αγγίξει στα γεννητικά όργανα. Σύμφωνα με τη δικογραφία, την 11χρονη εξέδιδε η 30χρονη Βουλγάρα μητέρα της, η οποία επίσης είχε σεξουαλικές επαφές με τον 80χρονο έναντι αμοιβής.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου έγινε για την ενδελεχή διερεύνηση των διωκόμενων πράξεων, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου για την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Οι πολίτες που έχουν πληροφορίες καλούνται να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Βόλου, ακόμα και ανώνυμα.