25 Μάιος 2018, 10:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 25 Μάιος 2018, 09:59

Φτιάχνουμε κιουνεφέ βήμα-βήμα! (βίντεο)

Η Ιωάννα Τσολομύτη μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε ένα εύκολο και γρήγορο παραδοσιακό γλυκό, αρκετά ελαφρύ, ιδανικό για το κλείσιμο ενός γεύματος ή για τον απογευματινό καφέ!

ΥΛΙΚΑ

(για ταψάκι 18x28)

  • 300 γρ. φύλλο κανταΐφι
  • 200 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 250-300 γρ. ανθότυρο
  • 100-150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 πρέζα κανέλλα

για το σιρόπι

  • 1½ φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. νερό
  • 1 ξύλο κανέλλα
  • φλούδα ενός λεμονιού
  • λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Παρακολουθήστε το βίντεο. Είναι κατατοπιστικότατο!

  • Πηγή: youtube / Ioannas by Tsolomiti.