27 Δεκέμβριος 2013, 16:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:43

Είναι απίστευτο τι έκανε για να μην ξεχάσει την νεκρή γυναίκα του!

  • Η πιο συγκινητική ιστορία ομογενών. Μαζί στην ζωή μαζί και στον θάνατο!

Είναι απίστευτο τι έκανε για να μην ξεχάσει την νεκρή γυναίκα του!

Όταν πέθανε η γυναίκα του ένιωθε τόσο χαμένος που αποφάσισε να δημιουργήσει ένα δικό του όμορφο μυστικό. Ένα μυστικό που όμως, πλέον γνωρίζουν όλοι..

Όποιος αγαπάει κάποιον αληθινά, προσπαθεί να του το δείξει, ο καθένας και με διαφορετικό τρόπο. Κάποιος θα χαρίσει λουλούδια στην αγαπημένη του, κάποιος θα της μαγειρέψει, κάποιος άλλος θα της αγοράσει ένα όμορφο δώρο. Ένας αγρότης στη Βρετανία όμως έκανε κάτι που διαφέρει από όλα όσα έχετε ακούσει μέχρι σήμερα. Κάτι που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ!

Η γυναίκα του Γουίνστον Χάους, Τζάνετ, πέθανε πριν από 17 χρόνια. Ο Γουίνστον ήταν τόσο λυπημένος από την απώλεια της που ήθελε να κάνει κάτι για να την θυμάται. Έτσι, φύτεψε μερικά δέντρα. Με τα χρόνια, κυριολεκτικά φύτρωσε το πιο ρομαντικό πράγμα που έχετε δει ποτέ: Μια καρδιά από δέντρα!

Το μυστικό του Γουίνστον παρέμενε κρυφό για χρόνια. Ώσπου μια μέρα κάποιος που πετούσε πάνω από την περιοχή με ένα αερόστατο έτυχε να το δει από ψηλά και να το φωτογραφίσει. 

Τι είδε; Μια αγροτική έκταση έξι στρεμμάτων στην οποία τα δέντρα σχημάτιζαν ένα μήνυμα στα δέντρα. Μια καρδιά στραμμένη προς το σπίτι που μεγάλωσε η Τζάνετ..


Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 33 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Όταν η Τζάνετ πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, ο άντρας της αρνήθηκε να την ξεχάσει. Με αυτό τον τρόπο την είχε μαζί του, δίπλα του.. Για πάντα!

apisteuta.com

Πηγή: gkourou.com