16 Μάιος 2018, 13:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Μάιος 2018, 13:06

Στα Μούγλα η καλύτερη δουλειά στην Τουρκία

  • Στα Μούγλα η καλύτερη δουλειά στην Τουρκία
    (Φωτ.: restoratorler.com)

Δουλειά που δεν τη λες και δύσκολη προσφέρει ο Δήμος της Ορτάτσα στα Μούγλα, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη θέση του στον τουριστικό χάρτη της περιοχής. Αναζητούν τον άνδρα ή τη γυναίκα που επί 30 μέρες και έναντι 7.500 δολαρίων θα ταξιδέψει από άκρη σε άκρη στην περιοχή και θα μοιραστεί την εμπειρία με φίλους και ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Ο διαγωνισμός για την «Καλύτερη δουλειά στην Τουρκία» τρέχει έως τις 14 Ιουλίου και ο... επαγγελματίας τουρίστας θα επιλεχθεί στις 18 Ιουλίου.

Όπως σημείωσε ο δήμαρχος Χασάν Καρατσελίκ, το άτομο που θα επιλεχθεί θα πρέπει να μιλάει τουλάχιστον μία ξένη γλώσσα καλά, να τραβάει καλές φωτογραφίες, να κάνει καλά βίντεο και να χρησιμοποιεί έντονα τα social media.

Ο νικητής θα ταξιδέψει από την 1 έως τις 31 Αυγούστου και θα αποτυπώσει το ταξίδι του με φωτογραφίες και βίντεο τα οποία θα μοιραστεί με τους φίλους του μέσω λογαριασμών σε Instagram, Facebook, και YouTube. Όλα τα έξοδά του θα καλυφθούν από το Δήμο της Ορτάτσα, τεχνίτες και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών.