9 Μάιος 2018, 14:21 - Τελευταία Ενημέρωση: 9 Μάιος 2018, 13:14

Επιβάτες κρουαζιερόπλοιου έζησαν σκηνές Τιτανικού (βίντεο)

  • (Βίντεο: L E Johnson)

Σκηνές «Τιτανικού» αναβίωσαν σε ένα κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική, καθώς πενήντα καμπίνες πλημμύρισαν από ρωγμή στο σύστημα πυρόσβεσης του κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας Carnival Dream που είχε αποπλεύσει από τη Νέα Ορλεάνη με προορισμό την Καραϊβική.

Επιβάτης είπε ότι όλοι όσοι διέμεναν στις καμπίνες μεταφέρθηκαν στο χώρο του spa και κοιμήθηκαν σε χαλιά για γιόγκα.

Η Μάρλα ΝτεΑν Χάασε, επιβάτις του κρουαζιερόπλοιου, δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο, στο οποίο φαίνεται το νερό με ορμή να καλύπτει έναν διάδρομο στο εσωτερικό του πλοίου. «Φίλοι του fb είναι μια σπάνια στιγμή στη διαδικτυακή σύνδεση, βρισκόμαστε σε κρουαζιέρα και πλημμυρίζουμε, ακούσαμε τα βιολιά να παίζουν και τα ασημικά να καταρρέουν» έγραψε η Χάασε. «...προσευχηθείτε για όλους μας». Η επιβάτις αναφερόταν φυσικά στη μουσική από την μπάντα που ακουγόταν μέχρι τελευταία στιγμή κατά τη διάρκεια του ναυαγίου του «Τιτανικού».

Οι φωτογραφίες δείχνουν το πλήρωμα να προσπαθεί να απομακρύνει το νερό με κουβάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Telegraph.

Η Carnival Cruises ενημέρωσε ότι οι επιβάτες θα αποζημιωθούν πλήρως για το ταξίδι, θα έχουν έκπτωση 50% σε μελλοντική κρουαζιέρα και ότι μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού. «Τα πληρώματά μας επισκεύασαν τη βλάβη και άρχισαν να καθαρίζουν άμεσα το νερό από το σύστημα πυρόσβεσης. Εκτιμάμε την κατανόηση των φιλοξενούμενών μας και απολογούμαστε ειλικρινά. Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του πληρώματός μας για την άμεση αντίδραση και τη σκληρή δουλειά τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Γ.