24 Δεκέμβριος 2013, 14:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:43

Το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό έργο του Ιβάν Σαββίδη

  • Ο Ιβάν Σαββίδης στη Ρόδο με ιδιωτικό αεροσκάφος

Το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό έργο του Ιβάν Σαββίδη

Ευχαριστήρια επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη απέστειλε ο σύλλογος «Λάμψη» για το φιλανθρωπικό του έργο –διέθεσε 27.000 ευρώ για την πρόσληψη δύο πανεπιστημιακών υποτρόφων στο παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Οι γονείς και τα παιδιά της «Λάμψης» θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για τη δωρεά των 27.000 ευρώ που καταθέσατε στον σύλλογό μας, για την κάλυψη της μισθοδοσίας δύο Πανεπιστημιακών υποτρόφων, που θα ασκήσουν κλινικό έργο στο Παιδοογκολογικό τμήμα της Β’ Παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ για ένα χρόνο.

Βασικός στόχος της «Λάμψης» είναι τόσο η καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των πασχόντων παιδιών όσο και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Έτσι λοιπόν κάθε πρωτοβουλία ιδιωτών ή φορέων, όπως η δική σας, μας δυναμώνουν στην προσπάθειά μας. Αυτή η ευαισθησία και η εκδήλωση της αγάπης σας, μας δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τη δύσκολη πορεία μας.

Ελπίζουμε να σας έχουμε αρωγούς στις προσπάθειές μας και στο μέλλον, ένα μέλλον που προσδοκούμε να ‘ναι αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλα τα παιδιά που τόσο σκληρά δοκιμάζονται.
Οι πιο ζεστές ευχές μας ας σας συντροφεύουν στη ζωή σας.

Καλές γιορτές!».

Πηγή: zougla.gr