4 Μάιος 2018, 21:58 - Τελευταία Ενημέρωση: 4 Μάιος 2018, 21:19

Πάλη: Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

  • Πάλη: Χάλκινο μετάλλιο για την Πρεβολαράκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Νέα μεγάλη εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από το χάλκινο μετάλλιο, πραγματοποίησε στη Ρωσία η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβηκε για δεύτερη σερί χρονιά στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών πάλης, στην κατηγορία των 53 κιλών, αποδεικνύοντας ότι είναι αθλήτρια για τις μεγάλες διοργανώσεις.

Στον αγώνα για την 3η θέση αντιμετώπισε την Έργκε από την Τουρκία, σε αγώνα που ήταν συναρπαστικός. Από την αρχή η Μαρία Πρεβολαράκη έδειξε ότι έχει το «πάνω χέρι» και παρά την πίεση που άσκησε η αντίπαλός της κατάφερε να επικρατήσει με 12-7.

Μετά τα δύο μετάλλια που κατάκτησε πέρυσι στο Παγκόσμιο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ελληνίδα δείχνει ότι είναι σταθερή αξία στον χώρο της πάλης. Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση έφερε πολλά χαμόγελα στην αποστολή και σε όλους τους Έλληνες!

Νωρίτερα ο Γιώργος Μελέτοβ έδωσε γερό αγώνα απέναντι στον Μπουμ (Γαλλία), αλλά ηττήθηκε με 10-8 στα προκριματικά των 79κ. H ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο με τη συμμετοχή του Κύριλλου Μπινενμπάουμ. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί στα 74κ. και θα αντιμετωπίσει στους «16» τον Κατζιέφ (Γαλλία).