23 Δεκέμβριος 2013, 18:04 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:44

Δείτε τα βίντεο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χορεύει Ποντιακά με την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας!

  • Δείτε τα βίντεο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χορεύει Ποντιακά με την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας!

Δείτε τα βίντεο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χορεύει Ποντιακά με την Εύξεινο Λέσχη Νάουσας!

Παρόντος του Δημήτρη Μελισσανίδη, που μάλιστα χόρεψε ποντιακούς χορούς μαζί με τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γνωστό είναι το πάθος του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Πόντο και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης πάντα προσπαθεί να είναι κοντά στις παραδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του για αυτό τον λόγο δεν χάλασε το χατίρι στα παιδία της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας και χόρεψε μαζί τους Ποντιακούς χορούς κλέβοντας την παράσταση.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης έδωσε το παρών στο members club του Ολυμπαικου Σταδίου. Παίκτες, τεχνικό τιμ, οι οικογένειές τους, η διοίκηση και φυσικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης.

Ο Μελισσανίδης ήταν ευδιάθετος, χαμογελαστός, περνώντας μάλιστα απ' όλα τα τραπέζια χαιρετώντας και μοιράζοντας ευχές. Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και η "Εύξεινος Λέσχη Νάουσας" η οποία κάθε χρόνο πηγαίνει στα γραφεία της Aegean και λέει τα κάλαντα στον Μελισσανίδη. Φέτος βρέθηκε και στο ΟΑΚΑ, με τον “Τίγρης” να χορεύει -μέσα σε αποθέωση- μαζί με μέλη της Λέσχης έναν ποντιακό χορό.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν καθώς και τις φωτογραφίες στο τέλος του άρθρου.Ποντιακοί χοροί ΑΕΚ γιορτή από eksoxiko

Gallery