27 Απρίλιος 2018, 13:47 - Τελευταία Ενημέρωση: 27 Απρίλιος 2018, 13:11

Στο Λαύριο γίνεται ποντιακός χορός με τον Στάθη Νικολαΐδη και τον Γιώργο Ατματσίδη

  • Στο Λαύριο γίνεται ποντιακός χορός με τον Στάθη Νικολαΐδη και τον Γιώργο Ατματσίδη
    Από τον περσινό χορό του συλλόγου (φωτ.: Σύλλογος Ποντίων Λαυρίου «Μιθριδάτης»)

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή των Ποντίων Λαυρίου, με τον κόσμο να αδημονεί για ένα ποντιακό γλέντι που θα αφήσει για μια ακόμη χρονιά εποχή. Ο λόγος για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου (ώρα 21:30), στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Και φέτος δύο μεγάλοι καλλιτέχνες θα δώσουν το ρυθμό στο γλέντι, και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Στάθη Νικολαΐδη και τον Γιώργο Ατματσίδη.

Οι κρατήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Λαυρίου «Ο Μιθριδάτης» Γιώργο Βαρυθυμιάδη, σκορπίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης τόσο στο ΔΣ όσο και στα μέλη του Συλλόγου. Τη μεγάλη βραδιά τα χορευτικά τμήματα θα παρουσιάσουν ποντιακούς χορούς, και οι διοργανωτές έχουν φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε ο κόσμος που θα προσέλθει να απολαύσει ένα γνήσιο ποντιακό γλέντι. «Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αποφασίσαμε να τιμήσουμε, δίνοντάς του τιμητική πλακέτα, έναν χοροδιδάσκαλο που επί σειρά ετών είχε προσφέρει πολλά στο Σύλλογο, τον Κωνσταντίνο Τσαπλίδη» ανέφερε ο πρόεδρος στο pontos-news.gr. Μεγάλη χαρά θα δώσει στους παρευρισκομένους και η λαχειοφόρος αγορά που θα προσφέρει πολλά και πλούσια δώρα.

Για το καλλιτεχνικό κομμάτι στη σκηνή θα ανεβούν ο καταξιωμένος τραγουδιστής Στάθης Νικολαΐδης και ο λυράρης Γιώργος Ατματσίδης. Θα τους συνοδεύσουν ο Κώστας Φουλίδης (πλήκτρα), ο Αποστόλης Τιλαβερίδης (νταούλι), ο Γιώργος Σαραφίδης (λύρα), ο Κώστας Αθανασίου (νταούλι) και ο Μπάμπης Πουρνάρας (στο λαϊκό πρόγραμμα).

Χορηγός επικοινωνίας είναι το pontos-news.gr.

Ελένη Κάλλη

  • Τηλέφωνα κρατήσεων: 6972248367 (Μίνα Ραμπότα) και 6942414042 (Σάββας Τσαλίδης).
Εκδηλωσεις