24 Απρίλιος 2018, 12:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 24 Απρίλιος 2018, 12:44

Βόλος: 47χρονος «μαύριζε» σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα

  • Βόλος: 47χρονος «μαύριζε» σπίτια, αυτοκίνητα, καταστήματα
    (Φωτ.: pixabay.com)

Μπελάς για τους κατοίκους στο κέντρο του Βόλου είχε τις τελευταίες μέρες γίνει άνδρας που με ένα σπρέι έβαφε μαύρες όλες τις μεγάλες επιφάνειες είτε επρόκειτο για αυτοκίνητα, είτε για προσόψεις καταστημάτων, είτε εισόδους πολυκατοικιών!

Ο 47χρονος δράστης που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σήμερα τα ξημερώματα ευθύνεται για πολλές «καλλιτεχνικές παρεμβάσεις».

Δρούσε κυρίως στο κέντρο του Βόλου, στην περιοχή Κύματα και τις οδούς Γαλλίας, Αλεξάνδρας, Ι. Καρτάλη και Φιλελλήνων. Οι κάτοικοι είχαν αγανακτήσει να βλέπουν τους τοίχους των σπιτιών τους, τις εισόδους των πολυκατοικιών και τα αυτοκίνητά τους βαμμένα με μαύρη μπογιά που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν ήταν καθόλου εύκολο να αφαιρεθεί. Ένα σχολικό λεωφορείο, γνωστού νηπιαγωγείου, το είχε «μαυρίσει» τρεις φορές. Το τελευταίο βράδυ της δράσης του, ο 47χρονος είχε «βάψει» με το μαύρο σπρέι πέντε αυτοκίνητα, τον εξωτερικό τοίχο ενός γυμναστηρίου, ένα περίπτερο, την πρόσοψη ενός καφέ-μπαρ και την είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Η σύλληψη του κατά φαντασία «καλλιτέχνη» έγινε στις 05:30 το πρωί και βρέθηκε να έχει και το σπρέι μαζί του. Ο ίδιος παραδέχθηκε τις πράξεις του και σήμερα θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Βόλου με την κατηγορία των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Η. Παπαδημητρίου.