23 Απρίλιος 2018, 19:10 - Τελευταία Ενημέρωση: 23 Απρίλιος 2018, 18:43

Συλλήψεις για την αιματοβαμμένη βάφτιση στην Κέρκυρα

  • Συλλήψεις για την αιματοβαμμένη βάφτιση στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση θανάσιμου τραυματισμού 56χρονης χθες στην Κέρκυρα, που έχασε τη ζωή της από σφαίρα σε γλέντι βάφτισης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη 60χρονος ημεδαπός για τον θανάσιμο τραυματισμό της καθώς και δύο ακόμη άτομα για άσκοπους πυροβολισμούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, είχαν ριφθεί άσκοποι πυροβολισμοί τόσο από τον 60χρονο και την 56χρονη θανούσα, όσο και από δύο ακόμη ημεδαπούς 41 και 31 ετών που παρευρισκόταν στην εκδήλωση.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του γλεντιού, που διοργάνωσε ο 60χρονος στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Κέρκυρας, τραυμάτισε θανάσιμα με πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε την 56χρονη με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση. Στο πλαίσιο των ερευνών, ο 60χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς το πιστόλι άγνωστης μάρκας, διαμετρήματος 7,65 mm, με το οποίο πυροβόλησε την 56χρονη, μια γεμιστήρα και πέντε κάλυκες του ίδιου διαμετρήματος.

Από την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν, στην κατοικία του 60χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού:

  • ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 mm με μία γεμιστήρα
  • ένα πιστόλι διαμετρήματος 7.65 mm με μία γεμιστήρα
  • ένα πιστόλι διαμετρήματος 7,65 mm μη λειτουργικό
  • εκατόν πενήντα εννέα φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.