20 Απρίλιος 2018, 20:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απρίλιος 2018, 19:31

Παναθηναϊκός: Οριστική η αφαίρεση τριών βαθμών λόγω Βέμερ

  • Παναθηναϊκός: Μια εβδομάδα μακριά από τον υποβιβασμό λόγω Βέμερ!
    (Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Παναγιώτης Μοσχανδρέου)

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Γενς Βέμερ, αναφορικά για την οφειλή ύψους 454.000 ευρώ. Η πράσινη ΠΑΕ είχε προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών για να βρει λύση, ωστόσο αυτή παρήλθε χωρίς αποτέλεσμα.

Η αφαίρεση των 3 βαθμών από τη συγκομιδή του Παναθηναϊκού στη βαθμολογία της Super League είναι οριστική.

Μόνο μια περίπτωση υπάρχει να αναιρεθεί, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει προσφύγει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ζητώντας ερμηνεία για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Η διοίκηση του Τριφυλλιού κατέβαλε πριν από λίγες μέρες 50.000 ευρώ στον Γενς Βέμερ, που αντιστοιχεί στην καθυστερούμενη δόση και θεωρεί ότι πρέπει να πάρει πίσω τους 3 βαθμούς.

Πάντως, μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την Κυριακή, θα αφαιρεθούν άλλοι 3 βαθμοί για την ίδια υπόθεση. Η ΠΑΕ θα έχει εκ νέου περιθώριο πέντε εργάσιμων για να εξοφλήσει τον παίκτη και να πάρει τους 3 πόντους, αλλιώς η δεύτερη αφαίρεση θα διατηρηθεί. Αν οι δυο πλευρές δεν τα βρουν, η διαδικασία θα επαναληφθεί και για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, μόνο που στην τρίτη αφαίρεση προβλέπεται και υποβιβασμός της ομάδας στη Football League...