20 Απρίλιος 2018, 14:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Απρίλιος 2018, 14:18

Επτά ιπποδρομίες αύριο στο Μαρκόπουλο

  • Επτά ιπποδρομίες αύριο στο Μαρκόπουλο
    Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ θα προσπαθήσει να κατακτήσει την 1η θέση στην 7η ιπποδρομία της ημέρας

Επτά ιπποδρομίες περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο. Οι ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 14:00 και αναμένεται να προσφέρουν στο φίλιππο κοινό αμφίρροπες αναμετρήσεις και εντυπωσιακές αφίξεις.

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο δεύτερο συνεχόμενο τζακ ποτ στο Σκορ 6 που θα μοιράσει περισσότερα από 60.000 ευρώ σε όσους βρουν τους νικητές σε έξι ιπποδρομίες.

Η ιπποδρομία που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όλων είναι η 7η και τελευταία του προγράμματος, η οποία θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.800 μ. Οι ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ, ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ, ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ και ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την νίκη προσφέροντας μας παράλληλα μια δυνατή αναμέτρηση.

Στην 1η ιπποδρομία θα κάνουν ντεμπούτο οι τριετείς φοράδες ΓΚΕΪΖΙΝ και ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ, οι οποίες θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.200 μ. Στη 2η ιπποδρομία θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη οκτώ καθαρόαιμοι τετραετείς ίπποι στη σπριντ απόσταση των 1.000 μ. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η 5η ιπποδρομία στην οποία επτά καθαρόαιμοι ίπποι θα αναμετρηθούν στην απόσταση των 1.575 μ.

Οι «έμπειροι» ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ, ΑΤΤΙΛΑΣ, ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και οι προερχόμενοι από νίκη ΤΑΡΑΓΚΟΝ και ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ θα διαγωνιστούν στην 6η ιπποδρομία και στην απόσταση των 1.400μ. και αναμένεται να προσφέρουν μια θεαματική άφιξη.