18 Απρίλιος 2018, 18:51 - Τελευταία Ενημέρωση: 18 Απρίλιος 2018, 17:50

Η Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά μαζεύει βαλίτσες και πάει καλοκαιρινή περιοδεία

 • Η Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά μαζεύει βαλίτσες και πάει καλοκαιρινή περιοδεία
  Κώστας Σπυρόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου και Τάσος Χαλκιάς (φωτ.: Γιώργος Καλφαμανώλης)

Έχοντας μια τεράστια επιτυχία στις χειμωνιάτικες αποσκευές της η διασημότερη ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά, η Μαντάμ Σουσού παίρνει συζύγους, υπηρετικό προσωπικό και γείτονες και πηγαίνει περιοδεία σε Αθήνα και περιφέρεια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει η αγαπημένη Δήμητρα Παπαδοπούλου που έδωσε μια άλλη διάσταση στην ηρωίδα του Πόντιου συγγραφέα.

Δίπλα της και στο ρόλο του Παναγιωτάκη είναι ο Τάσος Χαλκιάς ενώ τον γοητευτικό αλλά πανούργο Μηνά Καντακουζηνό ενσαρκώνει ο Κώστας Σπυρόπουλος. Οι τρεις τους συναντώνται για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή αλλά κάτι μας λέει ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκρηκτικό. Τη δυνατή τριάδα συνδράμει ομάδα 15 ηθοποιών που υπό τη σκηνοθετική μαεστρία του Γιάννη Κακλέα αναμένεται να απογειώσουν την μοναδική θεατρική παράσταση, τη μουσική της οποίας υπογράφει η Μαρίζα Ρίζου.

Όσοι από τους θεατρόφιλους δεν πρόλαβαν να δουν τη Μαντάμ Σουσού στο Θέατρο Παλλάς το χειμώνα, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το θέαμα που ανέτρεψε τα δεδομένα της τελευταίας 10ετίας, ξεπερνώντας σε διάστημα 3 μηνών τα 110.000 εισιτήρια.

Πού θα ταξιδέψει η Μαντάμ Σουσού
Οι πρώτοι σταθμοί της περιοδείας, το πλήρες πρόγραμμα της οποίας θα ανακοινωθεί σύντομα, είναι:

 • 25 Ιουνίου: Νίκαια / Κατράκειο Θέατρο
 • 27 Ιουνίου: Πετρούπολη / Θέατρο Πέτρας
 • 29 & 30 Ιουνίου: Χαλκίδα / Αμφιθέατρο πρώην Νομαρχίας Χαλκίδας
 • 01 & 02 Ιουλίου: Παπάγου / Δημοτικό Κηποθέατρο
 • 03 Ιουλίου: Πειραιάς / Βεάκειο θέατρο
 • 05 & 06 Ιουλίου: Χανιά
 • 08 & 09 Ιουλίου: Ρέθυμνο
 • 10,11 & 12 Ιουλίου: Ηράκλειο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και Τάσος Χαλκιάς. Παίζουν αλφαβητικά: Ηλιάννα Γαϊτάνη, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιάννα Ζιάννη, Χρύσα Κλούβα, Φαίη Κοκκινοπούλου, Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, Λάμπρος Κτεναβός, Ρόζα Κυρίου, Πέτρος Λαγούτης, Τζεφ Μαράουι, Σοφία Μιχαήλ, Θάνος Μπίρκος, Βασίλης Χαλακατεβάκης, και Γιώργος Ψυχογιός. Τραγουδάει η Άρτεμις Ματαφιά.

Την απόδοση του κειμένου έχει κάνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η σκηνοθεσία-δραματολογική επεξεργασία είναι του Γιάννη Κακλέα. Τα σκηνικά υπογράφει ο Μανόλης Παντελιδάκης. Τα κοστούμια είναι των Νίκο Χαρλαύτη, Σοφίας Νικολαϊδη. Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Δημήτρης Σιάμπος και η Μαρίζα Ρίζου υπογράφει τη μουσική. Την κινησιολογική επιμέλεια Κυριάκος Κοσμίδης. Οι φωτισμοί είναι της Ελευθερίας Ντεκώ και οι φωτογραφίες του Γιώργου Καλφαμανώλη.

 • Η προπώληση ξεκίνησε ηλεκτρονικά μέσω του δικτύου www.viva.gr και από τα ταμεία του θεάτρου Παλλάς.
 • Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικές κρατήσεις τηλ. Επικοινωνίας 210 3639343.

Χορηγός επικοινωνίας το pontos-news.gr.