16 Απρίλιος 2018, 17:19 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απρίλιος 2018, 17:22

ΕΠΟ: Ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό

  • ΕΠΟ: Ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό
    Ο Σεμπαστιάν Λέτο

Νέα «καμπάνα», και μάλιστα... τριπλή, ήχησε για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία τιμωρείται με -9 βαθμούς για μη εξόφληση οφειλομένων στους Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις αντίστοιχες αιτήσεις των τριών ποδοσφαιριστών και επέβαλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στους Πράσινους για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις (συνολικά 9 β.).

Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Λέτο, ο Παναθηναϊκός έχει εξοφλήσει μέρος της οφειλής και απομένουν 50.075 ευρώ, τα οποία καλείται να καταβάλει στον Αργεντίνο εντός τριών εργάσιμων ημερών. Η ίδια προσθεσμία ισχύει και για την πλήρη εξόφληση των Τοτσέ και Εσιέν, προκειμένου οι Πράσινοι να μην υποβιβαστούν. 

«Άμεσα η εξόφληση των δόσεων»
Στην άμεση εξόφληση των Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Χοσέ Τοτσέ θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ το απόγευμα της Δευτέρας (16/4). «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.