16 Απρίλιος 2018, 12:37 - Τελευταία Ενημέρωση: 16 Απρίλιος 2018, 12:35

Σίριαλ με την καταγγελία της 25χρονης για την απόπειρα βιασμού στο Πεδίον του Άρεως

  • Τηλεφώνημα για βόμβα στο πολιτικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη
    (Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φώτης Πλέγας)

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της 25χρονης η οποία κατήγγειλε ότι νωρίς το βράδυ της περασμένης Τετάρτης άγνωστος προσπάθησε να τη βιάσει κοντά στο Πεδίον του Άρεως και όταν δεν τα κατάφερε την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο. Η νεαρή που έδωσε κατάθεση την επόμενη ημέρα του περιστατικού, στη συνέχεια ανασκεύασε λέγοντας ότι επινόησε την ιστορία, και σήμερα ανασκευάζει εκ νέου λέγοντας ότι υπέγραψε την κατάθεση χωρίς να τη διαβάσει.

Η γυναίκα που εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου στην κλινική του ΤΥΠΕΤ τώρα υποστηρίζει ότι όντως υπήρξε απόπειρα βιασμού.

Το Σάββατο στη συμπληρωματική κατάθεση που κλήθηκε να δώσει μη μπορώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα για να αναβάλει το γάμο της. Οι λεπτομέρειες που δεν… κολλούσαν στους αστυνομικούς είναι το γιατί η 25χρονη που είπε ότι σχόλασε και κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό της δεν είχε μαζί την τσάντα της, γιατί ο επίδοξος βιαστής είχε συνεργό που τον περίμενε σε μηχανή, γιατί οι κάμερες ασφαλείας δεν κατέγραψαν καμία ύποπτη κίνηση, και γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν τίποτα.

Ωστόσο η καταγγέλλουσα, στην οποία ασκήθηκε δίωξη από την ΕΛΑΣ, μέσω του δικηγόρου της Αντώνη Φούσα επιμένει στην απόπειρα βιασμού. Σήμερα θα δώσει νέα κατάθεση, που αναμένεται να έχει παρόμοιο περιεχόμενο με την πρώτη. «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι προκάλεσε μόνη της τις κακώσεις στο σώμα της», ανέφερε ο δικηγόρος μιλώντας στο Epsilon. Ακόμα υπογράμμισε ότι δεν έχει κανένα λόγο να θέλει να αναβάλει το γάμο της που είναι προγραμματισμένος τον Μάιο.