• ΑΡΧΕΙΟ
20 Δεκέμβριος 2013, 12:15 - Τελευταία Ενημέρωση: 20 Οκτώβριος 2014, 11:33

Ημέρα αγάπης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ. Σταθμού Κατερίνης | 22 Δεκ 2013

  • Ημέρα αγάπης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σ. Σταθμού Κατερίνης | 22 Δεκ 2013

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σ. Σταθμού Κατερίνης πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:30 μ. μ. για τα μέλη και τους κατοίκους της συνοικίας, αλλά και τους μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών που θα μας ερμηνεύσει Ύμνους και τραγούδια χριστουγεννιάτικου περιεχομένου διάρκειας 20’ υπό τη διεύθυνση του Ευθύμη Μαυρίδη, ενώ οι μικροί μαθητές των τμημάτων του συλλόγου θα μας παίξουν και θα τραγουδήσουν τα ποντιακά κάλαντα των Χριστουγέννων.

Στην συνέχεια ο Αϊ-Βασίλης θα μοιράσει δώρα στους μικρούς μας φίλους και θα ακολουθήσει δεξίωση με εδέσματα για τα οποία φρόντισαν οι κυρίες του συλλόγου.

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου την περίοδο αυτή κάτοικοι της συνοικίας μας αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Τις άγιες αυτές ημέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας.

Για τον λόγο αυτό καθιερώθηκε "Ημέρα αγάπης" από το Δ.Σ. με συγκέντρωση τροφίμων ( όσπρια, λάδι, μακαρόνια… κτλ) που θα διατεθούν με την φροντίδα – ευθύνη του ιερέα του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους σε άπορες οικογένειες της συνοικίας.

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να αγκαλιάσουν την προσπάθεια του Δ.Σ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει το Σάββατο 21/12/2013 (ώρες 9:00-13:00 & 16:00-20:00) και την ημέρα της εκδήλωσης στα γραφεία του συλλόγου.

Πολιτιστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης
Δείτε τα στοιχεία του Συλλόγου