20 Δεκέμβριος 2013, 09:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:44

Η τραγική ιστορία πίσω από το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Mamacita»

  • Η τραγική ιστορία πίσω από το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Mamacita»

Μια συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από το «Mamacita» που ακούμε φέτος συνέχεια στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα social media.

Το αυθεντικό τραγούδι με τίτλο «Mamacita Donde esta Santa Claus» (Μαμάκα, πού είναι ο Άγιος Βασίλης) κυκλοφόρησε το 1958 με τη φωνή του 12χρονου τότε Augi Rios (ενός μικρού Νεοϋορκέζου με Πορτορικανούς γονείς) και αποτέλεσε χριστουγεννιάτικο σουξέ της εποχής και σαράντα οκτώ χρόνια αργότερα, το 2006, το ίδιο τραγούδι επανήλθε στο youtube, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές.

Ήταν ο τρόπος που ένας τραγικός πατέρας, θέλησε να συστήσει στον διαδικτυακό κόσμο, το μικρό γιό του, καθώς λίγους μήνες αργότερα, το παιδί κάηκε ζωντανό, μαζί με τη μητέρα του, όταν το αυτοκίνητό τους πήρε φωτιά, μετά από τρακάρισμα.

«Σας ευχαριστώ που απολαύσατε αυτό το βίντεο, με τον μικρό μου, που εξακολουθεί να με γεμίζει περηφάνια, ακόμα και μετά το θάνατό του. Σας ευχαριστώ που κάνατε το μικρό μου Χριστουγεννιάτικο θαύμα, μέρος της ζωής σας. Ο Θεός να σας έχει καλά», είναι τα λόγια του πατέρα που συνοδεύουν το βίντεο.

Πηγή: nooz.gr

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.