14 Απρίλιος 2018, 14:32 - Τελευταία Ενημέρωση: 14 Απρίλιος 2018, 15:12

Η συγκινητική στήριξη του Γρηγόρη Κωνσταντινίδη στην οικογένεια του σμηναγού

  • «Μίλησε» ο καταγραφέας του Mirage του Γιώργου Μπαλταδώρου
    Ο αδικοχαμένος πιλότος Γιώργος Μπαλταδώρος

Σε μια πατριωτική και ανθρώπινη κίνηση προς την οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού Γεώργιου Μπαλταδώρου προχώρησε ο Γρηγόριος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων. Ο Λαρισαίος επιχειρηματίας, με καταγωγή από την Καππαδοκία, με συγκινητικό μήνυμα στο facebook ανακοίνωσε σύνταξη 500 ευρώ προς την οικογένεια, ενώ δεσμεύτηκε να αναλάβει τα έξοδα σπουδών των παιδιών του.

«Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αετό μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόριος Κωνσταντινίδης.

Ο επιχειρηματίας στην ανάρτησή του χαρακτήρισε ανάλγητο και ανύπαρκτο το ελληνικό κράτος και επισήμανε πως αφήνει τα κροκοδείλια δάκρυα και προχωρά στην πράξη, ανακοινώνοντας δημόσια τους τρόπους που θα στηρίξει την οικογένεια του Γεώργιου Μπαλταδώρου.

Αναλυτικά:

Ἀντί μνημοσύνου…
Ἐπειδή τό κράτος εἶναι ἀνάλγητο ἐως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καί μάλιστα ἐχθρικό καί ταυτοχρόνως βλάσφημο σέ ΚΑΘΕ τί ΕΛΛΗΝΙΚΟ καί ΟΡΘΟΔΟΞΟ, θέλω νά φύγω ἀπό τά λόγια τίς εὐχές καί τά κροκοδείλια δάκρυα, περνώντας ἀμέσως στήν πράξη καί νά δηλώσω δημοσίως πῶς ἡ οἰκογένεια τοῦ ἀδικοχαμένου ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ θά λαμβάνει ἀπό τήν ἑταιρεία μας κάθε ἀρχή τοῦ μηνός 500€ ὥς σύνταξη.

Ἐπίσης, δεσμεύομαι νά καλύψω τά ἔξοδα τῶν σπουδῶν τῶν παιδιῶν του, ὡς ἐλάχιστο φόρο τιμῆς στόν ἀετό μας…
Ὁ θεός ἀς ἀναπαύση τήν γενναίαν του ψυχή καί ἀς ἀπαλυνει τόν πόνο τῶν οἰκείων του…
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

γιά τά ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ
Γρηγόριος Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος
g@konstandinidis.gr

Η προσφορά του Γρηγόρη Κωνστατινίδη να στηρίξει την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου έρχεται να προστεθεί στην απόφαση της Βουλής να «υιοθετήσει» τα παιδιά του, στην προσφορά του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και την οικονομική ενίσχυση από τη Super League.