7 Απρίλιος 2018, 15:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 7 Απρίλιος 2018, 15:16

Μποζντάγ: Η Τουρκία δεν επιτρέπει σε κανέναν να την αδικεί, μάρτυρας η ιστορία

  • Μποζντάγ: Πρόθεση να αρθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία
    O Μπεκίρ Μπόζνταγ (φωτ.: EPA / Marijan Murat)

Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter ο Μπεκίρ Μποζντάγ, αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, ρίχνει «πυρά» κατά πολιτικών στην Ελλάδα και υποστηρίζει ότι γίνονται «άδικες» και «προκλητικές» δηλώσεις σε βάρος της Τουρκίας.

Ξεκινώντας σήμερα τα σχόλια, έγραψε χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Ελλάδα. Παρά το γεγονός αυτό, δυστυχώς, ορισμένοι από τους πολιτικούς στην Ελλάδα προσπαθούν να διαταράξουν τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία».

Και συνέχισε με επόμενο... τιτίβισμα, υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία είναι υπέρ των καλών σχέσεων με την Ελλάδα αλλά «οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας». Προσθέτει ότι αν κάποιος λαμβάνει ως αδυναμία τη στάση της Τουρκίας, δεν θα πρέπει να θεωρεί αυτό ως έξυπνη σκέψη.

Σχολιάζει ακόμη με έμφαση ότι «η Τουρκία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να της συμπεριφέρεται άδικα» και ισχυρίζεται ότι «μάρτυρας» γι' αυτό είναι η ιστορία. «Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει ξανά και ξανά την Τουρκία» σημειώνει.