16 Δεκέμβριος 2013, 14:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:45

Επέστρεψαν στις νίκες οι Πόντιοι!

  • Επέστρεψαν στις νίκες οι Πόντιοι!

Τη χαρά της νίκης γεύτηκε ξανά ο Απόλλων 1926 που σκόρπισε την Καβάλα στους τέσσερις ανέμους επικρατώντας 4-0.

Οι Πόντιοι μετρούσαν πέντε ματς χωρίς νίκη (η τελευταία την 6η αγωνιστική στον Τύρναβο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα) και η Καβάλα των πολλών προβλημάτων δεν μπόρεσε ούτε λεπτό να προβάλλει αντίσταση στις άγριες διαθέσεις των παικτών του Ανδρέα Παντζιαρά.

Τον... λογαριασμό άνοιξε στο 12' ο Πασιαλής με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ένα τέταρτο αργότερα έγινε το το 2-0 με τον Βλάχο ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή. Το τρίτο γκολ σημειώθηκε με τη συμπλήρωση μιας ώρας ματς όταν ο Αθανασιάδης βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Καβάλας, πέρασε και τον Τιγγιρίδη και πλάσαρε σωστά. Το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ πρόσθεσε και ο Γκουγκουλιάς στο 85'. Μετά από σουτ του Ναλμπάντη, η μπάλα στρώθηκε στον Γκουγκουλιά, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσίδης, Σακκάς, Βλάχος, Βέργος (74' Παρμαξίδης), Πέλκας (64' Ναλμπάντης), Αθανασιάδης (76' Γκουγκουλιάς), Πασιαλής.

ΚΑΒΑΛΑ: Τιγγιρίδης, Πάλλας (67΄Παπαδόπουλος), Ντουτσαρίδης, Γκαρακλίδης, Χόρτσας (38' Πόπτσης), Κουρέλας, Βαλεριάνος, Καπνίδης, Καζαντζίδης, Καρλόπουλος, Αλεξίου (38' Ντομί).

Πηγή: onsports.gr