21 Μάρτιος 2018, 13:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 21 Μάρτιος 2018, 12:45

Βούλιαξε η πίστα από κόσμο στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς (βίντεο)

  • Βούλιαξε η πίστα από κόσμο στον ετήσιο χορό της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς (βίντεο)
    (Φωτ.: Κώστας Ζώης)

Το είχαν υποσχεθεί και έκαναν τα πάντα για να υλοποιήσουν την υπόσχεσή τους. Και έτσι κατάφεραν να διοργανώσουν έναν ποντιακό χορό που όσοι παραβρέθηκαν θα τον θυμούνται για χρόνια! Ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων Καλαμαριάς που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαρτίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Focus» κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Η πίστα της εκδήλωσης κυριολεκτικά βούλιαξε, όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Facebook μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Λίγες ημέρες πριν από το χορό, ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Ζώης είχε δηλώσει στο pontos-news.gr πως σκοπός του ΔΣ ήταν να διοργανώσει μια εκδήλωση που θα διαφέρει από τις προηγούμενες, δίνοντας έμφαση πιο πολύ στη διασκέδαση του κόσμου. Ο στόχος επιτεύχθηκε απόλυτα αφού ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει μέχρι το πρωί.

Στην άψογη διεξαγωγή της βραδιάς συνέβαλαν και οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που είχαν προσκληθεί από το σύλλογο. Ο Στάθης Νικολαΐδης, ο Γιώργος Ατματσίδης, ο Κώστας Θεοδοσιάδης, ο Μπάμπης Κεμανετζίδης, η Πέλα Νικολαΐδου και ο Δημήτρης Ξενιτόπουλος ξεπέρασαν τον εαυτό τους διασκεδάζοντας τον κόσμος με τις επιτυχίες τους. Την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Εκδηλωσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ17
ΜΑΡΤΙΟΣ
2018
21:30
Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Τάκης Βαμβακίδης.