15 Δεκέμβριος 2013, 12:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:45

Χαβιέ Μπαρδέμ: Στέλνω το θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες

  • Χαβιέ Μπαρδέμ: Στέλνω το θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες

Ο διάσημος ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ που πρωταγωνιστεί και πάλι στην καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, στέλνει το θαυμασμό του σε όλους τους Έλληνες.

Οι φωνές του Χαβιέ Μπαρδέμ... τραντάζουν την τηλεόρασή μας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί εκ νέου στην καμπάνια των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για τις «παστίλιες για τον πόνο του άλλου».

«Αν κι εσύ πονάς επειδή εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε θεραπεία, ούρλιαξε. Ούρλιαξε τώρα!», μας προτρέπει.

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ, με τη συμμετοχή του στο σποτ, άλλαξε τα στερεότυπα για το χώρο του θεάματος και του αποδόθηκε η δημιουργία μιας «επανάστασης αλληλεγγύης».

«Συγκινήθηκα πραγματικά και σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που αξίζει τέτοια εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες και τον ειλικρινή θαυμασμό μου σε όλους τους Έλληνες», δηλώνει, μιλώντας στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Συμμετέχω γιατί μου το πρότειναν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, μια οργάνωση που αξίζει την απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμησή μου. Με αυτή την απίστευτη και ευρηματική ιδέα, οι Γιατροί μας εξοικειώνουν με πολύ απλό τρόπο με τη σύνθετη πραγματικότητα των "ξεχασμένων" ασθενών», σημειώνει.

«Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια αποτελεσματική οργάνωση. Υποστηρίζοντάς την, με ελάχιστη προσωπική προσπάθεια, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και το έργο της τεράστιο. Η είδηση πως στην Ισπανία τόσος κόσμος κατάφερε να συνεισφέρει στην ανακούφιση χιλιάδων ασθενών -ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του- είναι από μόνη της ικανή να φέρει "συμπτώματα" πόνου για τον άλλο και στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε το βίντεο...