15 Δεκέμβριος 2013, 10:30 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:45

Ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες για σήμερα Κυριακή

  • Μαλακώνει κάπως ο καιρός σήμερα, επιμένει ο παγετός

Λίγες νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι περισσότερες, αλλά και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας προβλέπονται για σήμερα Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα βόρεια στους 10 με 12 και στα νότια στους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου, όμως νωρίς το πρωί θα έχουμε και πάλι πολύ κρύο και θα σημειωθούν αρνητικές θερμοκρασίες, κυρίως στη Μακεδονία.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που κατά διαστήματα θα είναι περισσότερες, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Στη Θράκη προβλέπεται κατά διαστήματα συννεφιά. Στη Μακεδονία αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και τις πρωινές ώρες κατά τόπους ομίχλες. Στα νησιά του Ιονίου θα υπάρχουν αρκετές νεφώσεις και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 2 με 3 μποφόρ. Στην Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα δυτικά θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φθάσει στους 14 με 16 βαθμούς.                                                                                  

Στην Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπονται πολλές ώρες με ήλιο και ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 με 15 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως και τους 16 βαθμούς.

Πηγή: alphatv