13 Μάρτιος 2018, 13:48 - Τελευταία Ενημέρωση: 13 Μάρτιος 2018, 13:31

Ξέσπασε η μητέρα του λοχία Κούκλατζη στον Κουβέλη: Τι θα κάνατε αν ήταν δικό σας παιδί;

Στη Λέσχη Αξιωματικών Ορεστιάδας συναντήθηκε για περίπου μία ώρα με τους γονείς των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, ο οποίος συνοδευόταν από τον αρχηγό ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κουβέλης: Η διαβεβαίωσή μας πρέπει να είναι δεδομένη προς εσάς, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό.

Στο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες η μητέρα του κρατούμενου λοχία απευθυνόμενη στον Φώτη Κουβέλη τον ρώτησε: «Αν ήταν δικό σας παιδί τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;». Λίγο πριν ο αναπληρωτής υπουργός είχε διαβεβαιώσει τους γονείς, οι οποίοι χθες πήγαν στο δεύτερο επισκεπτήριο στις φυλακές της Αδριανούπολης, ότι η προσπάθεια που καταβάλλει η κυβέρνηση είναι συστηματική, επίμονη και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, και πρόσθεσε ότι αναμένει η αποφυλάκιση να είναι γρήγορη.

Πάντως, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη τόνισε ότι οι συγγενείς των δύο στρατιωτικών τους προετοιμάζουν για το ενδεχόμενο να μείνουν αρκετό καιρό στη φυλακή. Επιπλέον, είπε ότι στο χθεσινό επισκεπτήριο επετράπη στους γονείς να έχουν σωματική επαφή με τα παιδιά τους, και ότι τους παρέδωσαν πράγματα που είχαν ζητήσει, όπως βιβλία.